Opstarten van een blog

Welkom op m'n nieuwe blog.
Via deze blog zal ik ontwikkelingen van fotografie, miniaturen (en poppenhuizen) en een enkele mededeling doen over de prachtige Engelse taal.

Fotografie is een ontzettend mooi middel om te communiceren. Wat schrijvers en dichters doen met woorden doet een fotograaf met licht. Het vangen van het beeld om zonder woorden door te geven wat er is, is de grote uitdaging!
Fotografie heeft al heel lang mijn interesse. Eigenlijk wilde ik al veel eerder een opleiding fotografie volgen.
Maar het leven is net een slingerweg, na elke bocht komen er weer nieuwe uitzichten.
Zo heb ik eerst een tijd in de tandtechniek gewerkt, in een gespecialiseerde schoenenwinkel gestaan en sinds bijna 3 jaar als docent Engels aan de beste MBO van Nederland, locatie Apeldoorn.
Nadat ik de opleiding LVO Engels 2de graads afgelopen jaar succesvol heb afgrond, is er tijd gekomen om naar de FotoVakSchool te gaan. De basis opleiding is bijna afgerond en in Januari 2011 (DV) start de vakopleiding.

Miniaturen, het grote in het kleine maken. Meestal in de schaal 1/12. In deze hobby kun je werkelijk ál je vaardigheiden en bezigheden kwijt. Want timmeren, verven, behangen, stofferen, boetseren, priegelen, houtbewerken, kleding maken, handwerken en nog zoveel meer komen allemaal aanbod.
Het eindresultaat fotograferen is natuurlijk ook een geweldige mooie combo.

Al deze interesses zijn weer optimaal te combineren met reizen. Door reizen borrelen nieuwe ideeën, komen nieuwe inzichten, andere kijk op zoveel dingen.
Reizen is dan ook een van mijn favoriete tijdsbestedingen.

Reacties

  1. Dat heb je inderdaad goed verwoord:) En je kunt nog erg mooi fotograferen ook! (wist ik al wel) xx collega fotograaf Stefanie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts